Vyöhykkeen suunnitelma 2016

  Vyöhykkeen johtokunnan vuoden 2016 vyöhykkeen suunnitelmaa koskeva kirje

  Veljet ja sisaret

  Ilmaisemme kiitollisuutemme kaikesta, mitä teette rakentaaksenne Jumalan valtakuntaa Euroopan vyöhykkeellä.

  Tänä kuluneena vuonna olemme nähneet siunauksia, jotka koituvat siitä, kun keskitymme kolmeen yksinkertaiseen tavoitteeseen:

  1. Tuo ystävä mukaan.
  2. Tule hengellisesti ja ajallisesti omavaraiseksi.
  3. Etsi jonkun esivanhemman tiedot.

  Olemme tunteneet innoitusta pitää nämä kutsut vuoden 2016 vyöhykkeen suunnitelmamme ytimessä. Samaan aikaan haluamme tähdentää lepopäivän pyhittämisen tärkeyttä. Julistamme yhdessä Jesajan kanssa, että lepopäivä on ilon päivä.

  lepop äiv ä on ilon p äiv ä

  Kutsumme teitä käyttämään tällä sivulla olevaa linkkiä ja lataamaan vuoden 2016 Euroopan vyöhykkeen suunnitelman. Löydätte linkin myös lyhyeen videoon siitä, kuinka nämä tavoitteet voivat tuoda meitä tehokkaasti Kristuksen luokse. Tutkikaa suunnitelmaa rukoillen, asettakaa tavoitteita itsellenne ja perheellenne ja liittykää sitten meihin tehdessämme työtä, jotta Herran näkemys Euroopassa olevia lapsiaan varten toteutuisi.

  Toivomme kaikkien tulevan Kristuksen luokse. Todistamme, että kun toteutamme näitä tärkeitä asioita elämässämme, uskomme vahvistuu ja meitä siunataan suuremmalla rauhan ja turvallisuuden tunteella. Pyrkikäämme yhdessä saavuttamaan nämä tavoitteet ja kaksinkertaistakaamme siten aktiivisten kirkon jäsenten määrä vuoteen 2020 mennessä.

  Kiitos suurenmoisesta palvelemisestanne ja omistautumisestanne Herralle.

  Euroopan vyöhykkeen johtokunta

  2016 Euroopan vyöhykkeen suunnitelma (pdf)

  Vyöhykkeen suunnitelma 2016 (Video galleria)