Lähetystyöpalvelu

Missionsdienst

Herran palveleminen lähetyssaarnaajana on pyhä etuoikeus. Se tuo iankaikkisia siunauksia henkilölle ja niille, joita hän palvelee (ks. OL ‏18:14–16). Lähetystyökutsuihin sisältyy tehtävä opettaa evankeliumia, tukea kirkon osastojen tai yksikköjen työtä tai palvella paikkakunnalla.

Lisää tietoa lähetystyöpalvelusta:

Minkä tyyppisiä lähetystyömuotoja on olemassa?

Jokainen [lähetyssaarnaajan saama] tehtävä on ilmoituksen ohjaama, jotta se sopii lähetyssaarnaajalle ja Jumalan lasten tarpeisiin. [1] Henkilö voi palvella joko poissa kotoa tai asuessaan kotona.

Kodin ulkopuolinen lähetystyö

 • Nuoret miehet ja nuoret naiset
  Naimattomat miehet (18–25-vuotiaat) ja naimattomat naiset (19–29-vuotiaat) palvelevat 18–24 kuukautta määrätyllä lähetyskentällä. Ks. Yleiskäsikirja 24.2.1. (englanniksi)
 • Naimisissa olevat jäsenet ja naimattomat 40 vuotta täyttäneet naiset
  Naimisissa olevat jäsenet ja naimattomat 40 vuotta täyttäneet naiset voidaan kutsua vanhempien lähetyssaarnaajien tehtäviin, ellei heillä ole huollettavia lapsia. He palvelevat yleensä 6–23 kuukautta. Ks. Yleiskäsikirja 24.2.3. (englanniksi)

Kotilähetystyö

 • Nuoret miehet ja nuoret naiset
  Jotkut nuoret lähetyssaarnaajat saavat tehtävän palvella kirkossa ja yhteiskunnassa asuessaan kotona. He palvelevat yleensä 6–23 kuukautta. Ks. Yleiskäsikirja 24.2.2. (englanniksi)
 • 26 vuotta täyttäneet miehet ja naiset
  26 vuotta täyttäneet miehet ja naiset voidaan kutsua palvelemaan vanhempina palvelulähetyssaarnaajina. He palvelevat yleensä 6–23 kuukautta. Ks. Yleiskäsikirja 24.2.3. (englanniksi)

Napsauta tätä nähdäksesi Palvelulähetyssaarnaajien mahdollisuuksia Euroopan vyöhykkeellä

 


[1] Yleiskäsikirja, 24.2 (englanniksi)